Részletes program
ProgramJó erős, paprikás pörkölt – forever!
AlcímBródy Sándor és a gasztronómia
LeírásAz egri születésű Bródy Sándorról kevesen tudják, hogy kiválóan főzött. Szakácstudományával szerette elkápráztatni az őt körülvevő embereket, de főleg a hölgyeket. Színes, magával ragadó egyénisége az ételek elkészítésében is megmutatkozott. Fehér Könyv című folyóiratában A főzés művészete címmel foglalta össze véleményét az egyes fogásokról. Az előadásban szó lesz Bródy kedvenc ételeiről, azokról a vendéglátóhelyekről, ahol szívesen megfordult és - a szakács kötényét elkérve – főzött is. Az előadás során anekdotákon keresztül ismerjük meg Bródy Sándor nem mindennapi egyéniségét, írói munkásságát és főzőtudományát.
Elérhetőség
Dátum2025. 10. 07.
Kiállítás/akció kezdete 
Kiállítás/akció vége 
Időpont9:00
IntézményKönyvtár, Információs és Közösségi Hely, Adács
TelepülésAdács
Intézmény címe3292 Adács, Rákóczi u. 20-24.
VendégSzécsényi Orsolya, könyvtáros
Partner(ek)Bródy Sándor Könyvtár
Típuselőadás, beszélgetés
TémaUtazás térben és időben
Célközönségfelnőtt
InformációKomló-Szabó Ágnes
E-mailkomlo.szabo.agnes@brody.iif.hu

Települések

Témakörök

Célközönség

Legfrissebb

Mi van a könyvtárban?
Csonkahegyhát Könyvtári Információs és Közösségi Hely
Csonkahegyhát
Egészséges, mint hal a VÍZ-ben
Könyvtár, Információs és Közösségi Hely, Gyöngyöstarján
Gyöngyöstarján
Bálint Ágnes vándorkiállítás
Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtár
Dunaföldvár